Detta är vi

KONTAKTA OSS

Välkommen till oss

Jag startade min karriär som sotare sommaren 1990 i min födelseort Kiruna. Jag har varit verksam som sotare i Göteborg, i Rosersberg (Märsta) som yrkeslärare för sotare vid MSBs skola, och som förman på Österlen. Jag har genom min resa i Sverige haft förmånen att få möta och jobba tillsammans med många olika individer, ingen nämnd och ingen glömd. Jag har haft förmånen att jobba med många olika typer av objekt, projekt och uppdrag av varierande sorter.

Sedan 2004 driver jag tillsammans med mina medarbetare Grip en Sotare AB med målsättning att förebygga bränder, minska energianvändningen och öka effektiviteten genom Rådgivning, Rengöring och Kontroll.

Jag är övertygad om att vår erfarenhet och kompetens kan bidra till att just Din bostad blir brandsäkrare och energieffektivare.

Har du frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att höra av er.

Daniel Grip

Född: 1973

Började i yrket: 1990

Familj: Ja, fru, 3 barn och hund.

På fritiden: deltar i våra barns aktiviteter, ridning, fotboll och innebandy. Försöker med lite motionslöpning vid tillfälle.

Kompetenser:

Skorstensfejarmästare

Brandskyddskontrollant

SSR-Godkänd Besiktningsman

Obligatorisk Ventilations Kontroll – OVK, Riksbehörig samtliga system

Injustering av ventilationsinstallationer

Täthetsprovning av klimatskärm

Läckagemätning av ventilationssystem

LIA- handledare (lärande i arbete)

Daniel Corneliusson

Född: 1988

Började i yrket: 2007

Familj: Sambo ,3 barn, hund

På fritiden: barnens fritidsaktiviteter, natur, golf och nyvunnen sport vågsurfning.

Kompetenser:

Skorstensfejartekniker

Brandskyddskontrollant

Luftflödesmätningar

LIA- handledare (lärande i arbete)

Kontakta oss

   046-230 200

   info@ensotare.nu