MÄSTER har ordet

KONTAKTA OSS

Mäster har ordet

Jag startade min karriär som sotare sommaren 1990 i min födelseort Kiruna. Jag har varit verksam som i sotare i Göteborg, och som yrkeslärare för sotare på MSBs skola i Rosersberg. Jag har även arbetat som förman på Österlen. Jag har genom min resa i Sverige haft förmånen att möta och jobba tillsammans med många olika personligheter.

Sedan 2004 driver jag tillsammans med mina medarbetare mitt bolag med målsättning att förebygga bränder, minska energianvändningen och öka effektiviteten genom rådgivning, rengöring och kontroll.

Jag är övertygad om att vår erfarenhet och kompetens kan bidra till att just ditt hus blir brandsäkrare och energieffektivare.

Har du frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig.

Skorstensfejarmästare Daniel Grip

Kontakta oss

   046-230 200

   info@ensotare.nu